Главная » 2012 » Февраль » 20 » Відкрите звернення уболівальників ФК "Верес" (Рівнe)
00:09
Відкрите звернення уболівальників ФК "Верес" (Рівнe)
Ми, уболівальники футбольного клубу "Верес" (Рівнe), звертаємося до футбольної громадськості за підтримкою. У цю скрутну хвилину клуб як ніколи потребує вашої допомоги. Ми хочемо довести владі і самим собі що клуб потрібний місту і потрібний громадянам, якi в ньому проживають. Не відмовчуватимемося в сторонi. Не чекатимемо. Візьмемо справу у свої руки. Адже футбол в першу чергу для уболівальників, і ніхто не має права відняти у нас "Верес"!

Новина про зняття команди з чемпiонату шокувала всю футбольну громадськiсть мiста. Клуб з 54-рiчною iсторiю пiшов шляхом Житомира, Черкас, Херсона ....

Ми грали у вищій, першій і другій лігах, доходили до півфіналу кубка України! І тепер ця команда зникла. У зв’язку з байдужістю влади, причина наших радощів і переживань, уся історія клубу пiшла у небуття.

Тому звертаємося до керівництва міста і області, Федерацii футболу Рiвненщини, ПФЛ, ФФУ, особисто до пана Мiлетiя Бальчоса, до інших керівних працівників ПФЛ з проханням не залишити у важку хвилину до останнього часу єдину професійну команду області. Ми звертаємося до депутатів облради, до усіх компетентних державних органів з проханням звернути увагу на ситуацію, що склалася.

Просимо бізнесменів прислухатися до цього відкритого звернення і розглянути можливість надання фінансової допомоги клубу, а можливо навіть стати його інвестором. Допомога клубу - це радість уболівальників, слава рівненському спорту, відроджене ім'я клубу – шана і повага спонсорові!

Разом ми зможемо зробити багато і завдяки нашій загальній підтримці команда зможе досягти нових великих перемог.

Ми звертаємося до простих уболівальників, до фанатів по усій Україні: в подібній ситуації може опинитися будь-який клуб, у тому числі і ваш. Ми закликаємо не залишатися байдужими і підтримати нашу позицію. Ми звертаємося до усіх жителів Рівного! Адже справа стосується не лише футболу, але і іміджу нашого краю! Давайте разом врятуємо нашу команду! Давайте разом відродимо великий футбол на Рiвненщинi!

З повагою, уболівальники футбольного клубу "Верес" (Рівнe
Просмотров: 571 | Добавил: meril | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]